Tervetuloa Nuolivaaran tuulipuiston avajaisiin 14.6.2024

Wpd Suomi Oy:n Nuolivaaran tuulivoimapuiston avajaiset yhteistyössä Business Kemijärven kanssa järjestetään perjantaina 14.6.2024 klo 16.00 – 20.00. Tässä ainutlaatuisessa perhetapahtumassa esiintyy tunnettu suomalainen laulaja-lauluntekijä Jore Marjaranta, joka on soolouransa lisäksi tullut tunnetuksi yhtyeistä Leningrad Cowboys ja Guitar Slingers. Tapahtumassa yleisöä viihdyttää taikuri Juha-Matti Ristiharju ja juontajana toimii Tomi Tuominen. Luvassa on myös tekemistä nuorisolle ja perheen pienimmille, maukasta ruokaa ja juomaa. Tapahtuma on päihteetön.

Arvomme etukäteen kaikkien halukkaiden kesken, jotka ovat myös ilmoittautuneet avajaisiin, neljä vierailua sisään tuuliturbiiniin ja upeiden maisemien ääreen sen huipulle. Ilmoittautumislomakkeessa on arvontaosallistumiselle erillinen kohta. (Huom! Henkilön tulee olla yli 18-vuotias, tietyt terveysedellytykset täyttävä ja oikeustoimikelpoinen – vierailu edellyttää myös vastuuvapautuslomakkeen täyttöä. Voittoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.) Voittajille ilmoitetaan voitosta etukäteen henkilökohtaisesti ja samalla käydään läpi turvamääräykset.

Ilmoittautuminen on nyt avattu! Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 7.6.2024.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumiset löydät tästä

Ilmoittaudu avajaisiin

Paikan päälle on säännölliset linja-autokuljetukset Sallan (Myllytie 2) ja Kemijärven keskustasta (Kuumaniemen tori). Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa, mistä tulet mukaan bussikyytiin. Huom! Avajaisiin ei voi saapua omalla autolla.

Nuolivaaran tuulivoimapuisto sijaitsee noin 48 kilometriä Sallan keskustasta koilliseen aivan Kemijärven ja Sallan kuntien rajalla. Puistossa on yhteensä 17 voimalaa, ja se pystyy tuottamaan arviolta noin 0,3 terawattituntia sähköä vuodessa, mikä vastaa noin puolta prosenttia koko maan viime vuosien vuosittaisesta sähköntuotannosta.

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Sari Krappe, s.krappe@wpd.fi, p. 040 562 0040
Varatoimitusjohtaja Mattias Järvinen, m.jarvinen@wpd.fi,
p. 050 312 0295