Suurhiekka Offshore Oy

Suurhiekka Offshore Oy kuuluu wpd-konserniin ja on wpd Finland Oy:n sisaryhtiö. Suurhiekka Offshore Oy vastaa Suurhiekan merituulipuiston kehittämisestä ja toteutussuunnittelusta.

Tutustu Suurhiekka-projektiin:

Merituulivoima

wpd on toiminut aktiivisesti merituulivoimaprojektien kehittäjänä vuodesta 2000 alkaen. Kaikissa offshore- projekteissamme tehdään laajat ympäristölliset ja tekniset selvitykset projektikehityksen ensimmäisten vuosien aikana. Jokainen projekti suunnitellaan selvityksissä saatujen tulosten asettamista lähtökohdista ja niiden on täytettävä kattavat teknisen testauksen ja varmennuksen (sertifiointi) vaatimukset. Tavoitteenamme on toteuttaa taloudellinen hanke, jolla on suuri hyväksyntä niin paikallisesti kuin viranomaisten ja poliittisten päättäjien keskuudessa.

Näihin haasteisiin meillä vastaa erikoistunut tiimi, joka on kuuden paikallisen toimiston myötä edustettuna suoraan tärkeimmillä merituulivoimamarkkinoilla. wpd:n kehittämä kapasiteetiltaan 48.3 MW hanke on jo toiminnassa ja lisäksi seitsemän muun tähän mennessä luvitetun hankkeemme yhteenlaskettu kapasiteetti on 2800 MW. Nämä projektit toteutetaan yhdessä taloudellisesti vahvojen markkinatoimijoiden kanssa. Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Ranskassa ja Italiassa työskentelevän tiimimme kaikkien suunnitteilla olevien projektien kokonaisteho on noin 10 gigawattia.

 

Lisätietoa wpd offshore:sta

www.wpd.de » Wind Offshore