25.08.2015

Heikki Peltomaa aloittaa wpd Finland Oy:n uutena toimitusjohtajana 1.10.2015. Peltomaa siirtyy wpd:n palvelukseen Eltel Networksiltä, missä hän on toiminut tuulivoimaliiketoiminnasta vastaavana kehitysjohtajana.

Esa Holttinen jättää tehtävänsä syyskuun alussa perhesyistä. Hän jatkaa wpd Finland Oy:n hallituksen jäsenenä ja osa-aikaisena johtavana asiantuntijana vuoden 2015 loppuun. Järjestelyllä varmistetaan yrityksen toiminnan sujuva jatkuminen toimitusjohtajan vaihtuessa.

”Runsaat kahdeksan vuotta wpd:n palveluksessa ovat tarjonneet ykkösketjun paikan kehittää tuulivoimaliiketoimintaa Suomessa. Yhtiön markkina-asema ja maine on erinomainen ja tiimi hyvässä iskussa. Tässä kohtaa on helppo luovuttaa viestikapula eteenpäin”, toteaa väistyvä toimitusjohtaja Esa Holttinen.

Hartmut Brösamle, wpd AG:n hallituksen jäsen, jatkaa: ”Olemme iloisia saadessamme Heikki Peltomaasta kokeneen jatkajan wpd:n menestystarinalle Suomessa.”

Lisätietoja:
Esa Holttinen
gsm 040 506 3632, e.holttinen(et)wpd.fi

wpd
wpd-konserni on saksalaisomisteinen maa- ja merituulipuistojen kehittäjä ja operoija joka toimii 17 maassa eri puolilla maailmaa. wpd on toteuttanut tuulivoimaprojekteja jo yli 3000 MW edestä. wpd:n kansainvälinen maatuulivoimarakentaminen Euroopassa ja Kanadassa on keskitetty wpd europe GmbH:lle, josta energiayhtiö Stadtwerke Munchen omistaa 33% osuuden. Suomessa wpd valmistelee noin 750 MW kapasiteetin toteuttamista suomalaisen tytäryhtiönsä wpd Finland Oy:n kautta.