08.05.2024

Wpd Suomi Oy uusi tänään Great Place to Work -sertifikaattinsa tunnustuksena hyvästä työkulttuurista ja tyytyväisistä työntekijöistä. Sertifikaattiin johtaneessa Trust Index © -tutkimuksessa wpd Suomi sai pistemääräksi 94 / 100. Edellisestä Great Place to Work -sertifikaatista nousua oli neljä pistettä.

Kyselytutkimukseen työntekijät vastasivat anonyymisti digitaalisella alustalla ja arviointi perustui työntekijän omiin kokemuksiin. Tutkimuksen viisi fokusaluetta olivat uskottavuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus, ylpeys ja yhteishenki.
Toimitusjohtaja Heikki Peltomaa iloitsee siitä, että tuulivoiman kehittämiseen ja rakentamiseen erikoistuneen wpd Suomen työpaikalla viihdytään ja samalla työtehokkuus on korkealla tasolla.

– On vanha sanonta, että motivoitunut työntekijä tekee laadukasta työtä ja tuo hengen taloon. Tämä totisesti pätee meillä. Koen itseni etuoikeutetuksi olla osana ja johtaa tätä joukkoa, joka tekee työtä suurella sydämellä ja toisiaan tukien ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Väistämättömänä osana työntekoa on onnistumiset ja kaatumiset, virheet ja supersuoritukset. Niistä kaikista opitaan ja yhdessä kehitytään aina vain paremmaksi työyhteisöksi. Kiitos upealle yhteisöllemme – tästä on hyvä jatkaa.

Wpd Suomi sai ensimmäisen Great Place to Work -sertifikaatin vuonna 2022.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Heikki Peltomaa, h.peltomaa@wpd.fi, p. 040 679 7563

Great Place to Work -sertifikaatti on tunnus yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Yrityksen työntekijäkokemus tutkitaan Great Place To Workin toimesta henkilöstötutkimuksella. Trust Index ©-henkilöstötutkimus on yli 30 vuoden kehitystyön tulos ja sen kehittämiseen ovat osallistuneet mm. Harvardin, Duken, Whartonin ja Chicagon yliopistot. Yritys on kansainvälisesti tutkinut jo yli 100 miljoonaa työntekijää ja kyselytutkimukseen vastaa vuosittain Euroopassa yli 830 000 työntekijää.