Palveluja maanomistajalle

Minustako kestävän energiantuotannon mahdollistaja?

Maanomistajille wpd on luotettava kumppani tuulivoimahankkeiden toteuttamisessa – maanomistajat saavat arvokkaita lisätuloja maastaan ​​ja mahdollistavat kestävää energiantuotantoa maa-alueellaan.

Pitkäjänteistä toteutusta ja vuokratuloja vuosikymmeniksi

Tiimimme on ripeä ja selvittää nopeasti, sopiiko omistamasi kiinteistö tuulivoimatuotantoon. Räätälöimme kanssasi omistamallesi kiinteistölle maankäyttöä koskevan maanvuokrasopimuksen, selvitämme lupiin liittyvät kysymykset sekä projektin taloudelliset lähtökohdat. Näin varmistamme, että saat tuulipuiston toteutuessa pitkäaikaisia vuokratuloja.

Tuulipuistojen kehittäminen on pitkäjänteistä toimintaa. Kumppaninasi huolehdimme niin teknisistä kuin ympäristökysymyksistäkin, kuten esimerkiksi lajien ja luontoarvojen suojelu, tuulimittaukset sekä erilaiset asiantuntijalausunnot ja lupaprosessit. Hyvällä suunnittelulla varmistamme vuokrattavan alueen tarkoituksenmukaisen käytön. Meille on myös tärkeää, että maa- ja metsätalous on mahdollisimman hyvin yhteensovitettavissa tuulivoimatuotantoon.

Pidämme kumppaneihimme yhteyttä ensimmäisestä projekti-ideasta aina siihen hetkeen, kun tuulivoimalat tuottavat puhdasta sähköä. Sinun ei tarvitse ottaa riskejä – vastuu  tuulipuiston toteuttamistyöstä on meillä!